Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus, LAK

Huippu-urheilija, poliitikko ja suuryrityksen johtaja tarvitsevat tuekseen hyviä neuvonantajia. Miksi ei siis pk-yrityksen johtaja? Tähän tarpeeseen Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus vastaa.
Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus, LAK on reilun kahdenkymmenen eri alojen asiantuntijan muodostama organisaatio, joka on osaamisprofiililtaan ainutlaatuinen Suomessa. Jokaisella meistä on alan koulutuksen lisäksi kattava, vuosikymmenten käytännön kokemus toimimisesta johtotehtävissä.

"Advice from someone who has been there, and survived, is often invaluable and therefore LAK exists."

Osaamisemme on testattu elävässä elämässä, ja tarjoamme konkreettiset ja käytännönläheiset ratkaisut selkokielellä. Erilaisten liiketoimintaympäristöjen tuntemuksemme takaa sen, että vastaus löytyy mitä moninaisimpiin haasteisiin.

Lisäksi yhteistyömme Institute for Independent Business -organisaation (IIB) kanssa tuo koko kansainvälisen verkoston osaamisen ja resurssit asiakkaidemme käyttöön vientiprojekteissa.

Toimimme verkostomaisesti, ja jäsenemme ovat itsenäisiä yrittäjiä. Toimintatapamme ansiosta minimoimme kiinteät kulumme ja varmistamme, että asiakkaan investointi on oikeassa suhteessa hyötyyn. Jokainen toimeksianto suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja resurssien mukaan niin kustannuksiltaan kuin aikataulultaankin. Lopputuloksena syntyy konkreettinen ratkaisu, jonka voi ottaa heti käyttöön.

LAK:n omille sivuille: